Creem acompanyaments rítmics!

SEGON DE PRIMÀRIA

Després d’aprendre la cançó “Visca el foc”, els alumnes d’EP2 hem creat un obstinat rítmic per acompanyar-la. N’han sortit de molt diferents i originals!

Percussió amb gots, pilotes i el cos

SISÈ DE PRIMÀRIA

Els alumnes d’EP6 hem estat experimentant diferents possibilitats sonores amb gots de plàstic, pilotes de tennis i el cos. Per grups, hem fet diverses creacions. Aquí us deixem els resultats!

Marxa Radetzky amb percussió corporal

QUART DE PRIMÀRIA

Quan vam tornar de les vacances de Nadal, els alumnes d’EP4 vam estar parlant del concert de cap d’any celebrat cada dia 1 de gener. Ens vam fixar en una de les peces més conegudes del concert, la Marxa Radetzky. A partir d’aquí, vam començar a fer un treball de percussió corporal basat en aquesta peça, en el qual cada grup va crear un acompanyament rítmic amb el cos d’un dels fragments de l’obra.

Aquí us deixem les creacions de cada classe!

Creacions amb sons aguts i greus

PRIMER DE PRIMÀRIA

Aquests dies, hem estat coneixent i diferenciant el senyor agut i el senyor greu. Hem fet de compositors i hem creat diferents melodies combinant sons aguts i greus. Finalment, les hem pogut tocar al carilló! El resultat ha estat aquest.

Versió himne de l’alegria, Beethoven

QUART DE PRIMÀRIA

Aquest trimestre hem estat treballant el compositor Beethoven i hem volgut fer unes versions de la simfonia de l’alegria. Aquí les teniu!

Maraques de tardor

SEGON DE PRIMÀRIA

Amb les maraques que hem creat a casa us interpretem una audició titulada Seguici nupcial, del compositor Anton Rubinstein.

Nou curs, nous reptes, noves il.lusions: música

musica

Creació de videoclips musicals

CINQUÈ DE PRIMÀRIA

Com a últim treball de música hem fet un projecte de creació de videoclips. Consisteix en escollir una cançó que ens agradi molt i pensar una història per donar-li vida.

Ens ha agradat molt perquè un cop editat hem pogut veure tots els treballs i compartir-los. Després hem fet una votació i aquí teniu els videoclips guanyadors de cada classe.

We will rock you

QUART DE PRIMÀRIA

Aquí teniu el treball final del tercer trimestre. Hem conegut la formació del grup de rock, hem tocat la guitarra elèctrica i finalment hem interpretat aquesta cançó.

Cantània: Babaua i les desventures de Mimí

CINQUÈ DE PRIMÀRIA

Aquí podreu trobar les cançons  i els moviments escènics del concert de Cantània que tindrà lloc el proper 27 de maig a les 17:00h al Kursaal.

Si cliqueu  sobre els títols les podreu escoltar i estudiar!

1. La font de Cupido

2.Cançó de Cupido

3.La cacera del marit

4.El Conjur

5.Cuplé del savi i la poma

6.Comiat de Newton i Galop

7. Vals de les praderies

8. Bolero Mut

9. Carta de Ling Wei

10. Tarantel.la llaminera

11. El segon conjur

*Moviments escènics

 

Rock per un tub

QUART DE PRIMÀRIA

Aquí us mostrem una petita instrumentació que hem creat. D’aquesta manera comencem el treball del Grup de Rock que durarà fins el final de trimestre.

Cantània i Ipads

CINQUÈ DE PRIMÀRIA

S ‘està apropant ja la data del concert del Cantània… I, tot aprofitant els assajos, ens hem filmat amb els Ipads mentre cantàvem algunes cançons.

 

Cançons i famílies

PRIMER DE PRIMÀRIA

Dins el projecte interdisciplinari “La meva història” hem recitat un poema acompanyant-nos amb instruments de percussió. D’altra banda també hem pogut conèixer i escoltar les cançons preferides de la nostra família.

La llum que portes dins

TERCER DE PRIMÀRIA

Hem fet aquest video aprofitant que estem treballant “Manresa, la meva ciutat”, un projecte interdisciplinari del nostre projecte educatiu.
Esperem que us agradi; nosaltres ens ho hem passat molt bé fent-lo, i ens ha servit per estimar una mica més la nostra ciutat.

 

Els goigs de la llum

TERCER DE PRIMÀRIA

Per la Festa de la Llum de Manresa vam preparar amb molta il·lusió una versió dels Goigs de la Llum.

Les cançons de segon

SEGON DE PRIMÀRIA

Les cançons que trobareu a continuació són fruit del projecte interdisciplinàri de segon. Les hem creat amb grups cooperatius.

 

Percussió amb pilotes

SISÈ DE PRIMÀRIA

Percussió amb pilotes és el nostre treball de final de trimestre sobre coreografies musicals.

Hem coreografiat una cançó (Scubidú), també una audició (dansa macabra de Camille Saint- Saëns) i per finalitzar, aquesta percussió amb pilotes que veureu a continuació.

Ludwing Van Beethoven

QUART DE PRIMÀRIA

Hem treballat un compositor alemany: Ludwing Van Beethoven. Aquí us ensenyem unes petites versions de l’himne de l’alegria.

Anuncis