La Séquia i la llegenda de la LLum

La Séquia i la llegenda de la LLum

Hola Sàlix!! Els nens i nenes de 3r de l’escola Joviat ja finalitzem les tasques que ens has anat encomanant. Aquesta vegada et deixem un enllaç a youtube, esperem que et puguis entendre millor el que fem a l’escola i part de la nostra història:  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=zhBueJTHo1k

Fins aviat!!!

 

Coses sobre la nostra ciutat!

Hola Sàlix!! Els nens i nenes de 3r de l’escola Joviat hem fet una recerca sobre les peculiaritats de la nostra ciutat i la comarca on es troba. Després ens hem gravat i hem fet una mica de periodistes!
Estem molt contents de com ha quedat tot plegat!
Et deixem l’enllaç al programa Vocaroo on hem deixat la nostra feina:  https://vocaroo.com/i/s14ZbUTQmMa0
Fins aviat!!

 

Un recorregut virtual per Manresa!!!

Els nens i nenes d’EP3A-EP3B i EP3C  hem fet un recorregut virtual per Manresa i hem escollit els edificis, monuments i llocs que més coneixem i que són més significatius per nosaltres. Aquí teniu el resultat!!!

La Plaça de l’Om.

La cova de St. Ignasi.

La plaça de St. Domenech.

La Ben Plantada.

El Parc de l’Agulla.

La Seu i el Pont Vell.

I finalment la nostra escola, l’escola Joviat!!!

Fins aviat Sàlix!!!!!

El personatge del mes!!

EP3A-B i C presentem el personatge que hem treballat aquest mes:

Ignasi Oms i Ponsa va néixer a Manresa el 25 de gener de 1863 i va morir l’any 1914. Va ser un arquitecte català, considerat un representant del modernisme a Manresa. Els edificis més coneguts són: El Casino, la Farinera «La Florinda», la casa Torra, la casa Torrents i el col·legi dels infants. Les característiques més importants del modernisme són les corbes i les decoracions amb flors i vegetals.

Que vagi bé Sàlix!!

 

Ens presentem!!!

EP3A
Hola Sàlix!!Som la classe de 3r A de l’escola Joviat de Manresa. Som un grup de nens i nenes molt divertits i amb un bon professor. Durant la setmana fem moltes coses!Com per exemple, medi, matemàtiques, música, castellà, educació física, anglès,informàtica, català, plàstica, musicos i educació emocional. Fem moltes coses i ens ho passem molt bé! La nostra escola és molt gran i divertida. Som un grup una mica xerraire i juganer. El Ferran que és el nostre professor toca en un grup de rock!Alguns nens durant el dia fem extraescolars.Esperem veure’t aviat i que t’ho passis molt bé aquests dies!!
Una abraçada de tota la classe!
EP3A-ESCOLA JOVIAT.

EP3B
Hola a tothom!Som els nens i nenes d’EP3B de l’Escola Joviat. La nostra escola és molt gran, Hi ha nens des de la llar d’infants fins a 4t d’ESO.Nosaltres vivim a Manresa, bé no pas tots! Alguns nens i nenes de la classe vivim a Santpedor, Callús, Salelles, Sant Vicenç de Castellet, Navarcles i Fals.La nostra ciutat és una ciutat no gaire gran però molt divertida. S’’hi celebren moltes festes i fires com la Fira de l’Aixada, les Festes de la Llum, la Festa Major, etc.A nosaltres ens agrada molt jugar al pati, els nostres jocs preferits són: l’indi, el tauró fantasma (és un joc que ens vam inventar nosaltres mateixos), «polis i cacos» i al «pilla-pilla». També som molt esportistes i juguem a futbol, bàsquet, beisbol, tennis, ping-pong i pitxi.I si ens voleu veure ben guapos i divertits aquí us posem alguna foto de la setmana de carnestoltes.
Fins aviat!!

EP3C
Hola Sàlix, companys i companyes de les altres escoles. Som els nens i nenes d’EP3C de l’escola Joviat, situada a la Muralla Sant Francesc de Manresa. Som 25 alumnes, 13 nens i 12 nenes. Tenim entre 8,9 i 10 anys. La nostra tutora és l’Imma Fernández però ara tenim una substituta, la Judit Bulsegura. Estimem molt a les nostres mestres.Som molt riallers, divertits i xerraires. Ens agrada jugar a futbol, a bàsquet, ballar, fer manualitats i tocar la flauta. També, ens agraden les festes de l’escola.
Et volem ajudar i ensenyar tot el Bages. Esperem coneixe’t aviat. Tenim moltes ganes de venir a la festa lacetana!!!

Anuncis