Cantània 2017: La nit dels malsons

Un any més, participem al projecte Cantània amb els alumnes d’EP5. L’edició d’enguany es titula “La nit dels malsons”. Aquí podreu escoltar les cançons per repassar-les quan vosaltres vulgueu!

Cançons Poema de Nadal

Un any més us posem a la vostra disposició, algunes de les cançons que cantaran els nens i nenes de quart i cinquè de primària en els propers festivals de l’escola.  Esperem que sigui de gran ajuda per acabar de preparar-les.

 

Tutorial braçalet macramé

Bosc dels Coms

El Bosc dels Coms és un recurs educatiu per a l’escola i la família format per un conjunt de vídeos presentats pels Coms, uns personatges del bosc que ens ensenyaran els continguts escolars de matemàtiques d’educació primària. Actualment s’està publicant mitjançant un canal de Youtube i es continuen afegint vídeos periòdicament.

maxresdefault

 

“Donald y las matemáticas” nos introduce de foma amena e interesante en algunos aspectos simples de la utilidad de las matemáticas y su contenido. Donald se convierte en un intrépido explorador que guiado por un “espíritu de las matemáticas” va redescubriendo el número aúreo, la geometría, la relación entre música, las matemáticas y otros temas.

Donald-Duck

Cantània: Babaua i les desventures de Mimí

CINQUÈ DE PRIMÀRIA

Aquí podreu trobar les cançons  i els moviments escènics del concert de Cantània que tindrà lloc el proper 27 de maig a les 17:00h al Kursaal.

Si cliqueu  sobre els títols les podreu escoltar i estudiar!

1. La font de Cupido

2.Cançó de Cupido

3.La cacera del marit

4.El Conjur

5.Cuplé del savi i la poma

6.Comiat de Newton i Galop

7. Vals de les praderies

8. Bolero Mut

9. Carta de Ling Wei

10. Tarantel.la llaminera

11. El segon conjur

*Moviments escènics

Cançons festivals

Us posem a la vostra disposició, les cançons que cantaran els nens i nenes de cicle inicial, quart i cinquè de primària en els propers festivals de l’escola. Si cliqueu sobre cada cançó podreu veure els videos i preparar-vos millor perquè els festivals surtin d’allò més bé.

EP1  i EP2

Cançó EP1: Quan somrius

Cançó EP2: És un desig

EP4 i EP5

Poema Nadal 1: Cap a Betlem

Poema de Nadal 2: Nadala dels Infants

Poema de Nadal 3: Jingle Bell Rock

Poema de Nadal 4: Camina per ciutat

Poema de Nadal 5: Rock nadal

Anuncis